Yoga

Yoga Samprema ordnar i sammarbete med Ålands Cancerföreningen en kurs i Prana Yoga.
Instruktör: Karoliina Hellén

Prana Yoga – Prana Yoga är en klass för den som är mitt i eller förbi sina cancer-behandlingar, och vill ha en mjukare aktivitet för kroppen men också hitta verktyg och stöd både för kropp och själ att hantera vardagen med cancer.Vi kommer att fokusera mycket på andetaget redan som ordet PRANA berättar. Prana är ett sanskrit ord för andetag, syre eller som jag personligen gillar använda ordet Livsenergi. Vi kommer även att göra mjuka och lugnande rörelser och positioner som stödet kroppen att bibehålla sin rörlighet så gott det går.
Alla av oss är olika i kropp; i styrka och rörlighet men gruppen passar alla, och vi anpassar positioner för var och ens behov.

Klassen är 75 min lång och därefter finns det te och smått tilltugg för den som känner för samt möjlighet till fri diskussion och att fråga råd.

Tid: onsdagar 7/2-25/4 kl. 13:30-ca 15:00

MEDLEMSPRIS: 75 €

Vi finns i Godby Center, granne med Hälsocentralen och vår skylt och ingång syns mot Getavägen.

Vid frågor når du oss lättast via Studio Yoga Sampremas Facebooksidas messenger, via email: contact@yogasamprema.com eller telefonnummer 0400-157019. /Karoliina
Anmäl Dig till Monica telefon 22 419 eller e-post: monica@cancer.ax

 

Yogahuset ordnar i samarbete med Cancerföreningen en kurs i KundaliniYoga med ledare Heidi Herlin

Läkande Kundaliniyoga kurs med Heidi Herlin på Yogahuset So Ham

Den läkande Kundaliniyogan är en mjuk och dynamisk yogaform som fungerar för alla oavsett ålder och tidigare erfarenhet av yoga. Fysiska övningar och ställningar kombineras med andnings- och koncentrationstekniker för en djup, direkt och energimässig balans på alla plan. Du lär dig andas med långa, djupa andetag - en nyckel till förbättrad hälsa. Andningen hjälper dig att komma djupare in i kroppen och ger kroppen möjlighet till självläkning. Yogaövningarna utförs långsamt och kontrollerat för att öka fysisk flexibilitet, skapa mental avslappning och ge insikt. Alla övningar utförs med utgångspunkt i din egen förmåga och kapacitet.

Lärare Heidi Herlin är utbildad Kundaliniyogalärare på Stockholms Kundaliniyogainstitut och certifierad inom medicinsk yoga. Heidi har själv använt sig av Kundaliniyoga i sin process av tillfrisknande från cancer, hon undervisar lugnt och metodiskt från sin egen erfarenhet av läkning.

Tisdagar kl 10.00 - 11.15

Datum: 23 januari - 17 april (12 ggr)

Obs! Uppehåll en tisdag under terminen då Heidi är bortrest.

Normal pris: 130 euro
Medlem på Cancerföreningen: 65 euro

Kontakta Yogahuset för anmälan eller mer information:
info@yogahuset.ax
040 845 8877
www.yogahuset.ax

Max 15 deltagare

 

 

 

© Ålands Cancerförening rf
Nyfahlers, Skarpansvägen 30
AX-22100 Mariehamn

tel. 018-22419
e-post: info@cancer.ax

Facebook